مطالب این بخش از سایر خبرگزاری‌ها جمع‌آوری شده است و صرفا جهت افزایش آگاهی شما قرار گرفته است و لزوما به معنای تایید آن توسط چنج‌کن نیست.

مدیرعامل جی‌پی مورگان: احتمال رکود اقتصادی آمریکا را نمی‌توان نادیده گرفت

جیمی دیمون (Jamie Dimon)، مدیرعامل بانک جی‌پی مورگان چیس (JPMorgan Chase)، در مصاحبه‌ای با بلومبرگ (Bloomberg) هشدار داد که همچنان نمی‌توان احتمال وقوع رکود اقتصادی در آمریکا را رد کرد.

دیمون اظهار داشت که عدم قطعیت فزاینده درباره تعرفه‌ها و تنش‌های ژئوپلیتیکی می‌تواند موجب افزایش تورم و کندی اقتصاد شود. او با اشاره به پیش‌بینی اقتصاددانان این بانک گفت: «آن‌ها احتمال رکود را حدود ۵۰ درصد تخمین می‌زنند. اگر رکودی رخ دهد، نمی‌دانم چقدر شدید خواهد بود یا چه مدت طول خواهد کشید.»

مدیرعامل جی‌پی مورگان به عوامل متعدد بی‌ثباتی از جمله جنگ‌های جاری در اوکراین و خاورمیانه، کسری بودجه فزاینده آمریکا، لایحه مالیاتی در حال بررسی در کنگره و واکنش کشورها به تعرفه‌های تجاری اشاره کرد.

او همچنین درباره تحولات اخیر جنگ تجاری ترامپ ابراز کرد که مسیر کنونی و انجام مذاکرات در جهت درستی پیش می‌رود، اما هنوز سؤالات زیادی بی‌پاسخ مانده‌اند.